Uitnodiging: info-avond postcoderoosproject Haule

Uitnodiging: info-avond postcoderoosproject Haule

aug 16, 2018 Nieuws by PB Waskemeer

Energiecoöperatie De Eendracht-Ooststellingwerf heeft een plan ontwikkeld om voor inwoners van Haule en de direct daarnaast gelegen postcodegebieden een collectief zonnepanelenproject te realiseren.

De zonnepanelen installatie wordt  geëxploiteerd met toepassing van de Regeling Verlaagd Tarief, ook wel de Postcoderoosregeling genoemd.

De zonnepanelen installatie zal worden geplaatst op het dak van een  grote schuur van de fam. J. van Vilsteren aan de Dorpsstraat 82 te Haule. U kunt als inwoner van Haule (postcode 8432) en de omgeving rondom Haule (postcodes 8431, 8433, 8434, 8435) een of meer zonnepanelen kopen in de vorm van zoncertificaten. De zonnepanelen worden niet bij uzelf op het dak geplaatst maar op de schuur van de fam. van Vilsteren, Dorpsstraat 82.

Zo is dit project uitermate geschikt voor mensen die om wat voor reden geen zonnepanelen kunnen of willen plaatsen op hun woning. Het project heeft een looptijd van 15 jaar en u heeft uw investering er na ca. 7 jaar al terugverdiend.

Heeft u vragen over dit project dan kunt u contact opnemen met:
– Tiny Frankema, Dorpsstraat 83, of
– Jan Roelof van Weperen, Dorpsstraat 26
U kunt ook een e-mail sturen naar: info@eendracht-ooststellingwerf.nl

Op 19 september a.s. wordt een informatieavond georganiseerd in het dorpshuis De Mande in Haule. Daar zal meer gedetailleerde informatie over het project worden gegeven en kunt u uw vragen stellen aan vertegenwoordigers van de energiecoöperatie. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.
U bent van harte uitgenodigd!