Dorpshuis ’t Âld Leger

Dorpshuis ‘t Ald leger te Waskemeer biedt multifunctioneel onderkomen aan de inwoners en verenigingen uit Waskemeer en omstreken. Gedurende onze openingstijden kunt u gezellig een hapje en een drankje doen aan de bar, daarnaast zijn er veel mogelijkheden qua zaalhuur buiten de openingstijden om. Recepties, kleine of grote feesten, bedrijfsuitjes en evenementen; alles is mogelijk!

In de onderstaande agenda ziet u de beschikbaarheid van het dorpshuis in Waskemeer. Er zijn meerdere zalen beschikbaar, neem contact op met coördinator Janny v/d Veen voor uw reservering.

Zaal huren

Wilt u een feest geven, een bijeenkomst organiseren of heeft u een ruimte nodig voor een vergadering of een sportieve activiteit? ’t Âld Leger heeft een breed aanbod om dit voor u mogelijk te maken. Heeft u naast de huur van een ruimte wensen op het gebied van eten en drinken of andere speciale wensen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Voor alle te huren ruimtes geldt dat dit incl. of excl. consumpties kan. Voor de consumpties worden verschillende prijzen gerekend.

Diverse zalen

Er zijn diverse zalen:
– Grutte mar
– Lytse mar
– Djippe gat
– Café Út en thús
– Atrium
– Gymzaal
Bekijk meer informatie over de zalen via deze pagina.

Leuke activiteiten of een hapje en een drankje

Van de bovengenoemde ruimtes is de bar gedurende de openingstijden van ‘t Âld Leger beschikbaar om gezellig een hapje en/of een drankje te nuttigen. Ook is het mogelijk om patat en snacks te bestellen/af te halen. Bij dorpshuis ‘t Âld Leger worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen, zie ook de agenda. Daarnaast staan we er ook voor open als u zelf een leuke activiteit wilt organiseren! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een groep enthousiaste vrijwilligers

Voor ons dorpshuis geldt dat al onze activiteiten niet mogelijk zouden zijn zonder de inzet van diverse vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn verantwoordelijk voor vele werkzaamheden in en om het dorpshuis in de vorm van bardiensten draaien, schoonmaken, onderhoud, etc. Wij zijn ontzettend blij met de inzet van al deze enthousiaste vrijwilligers. Een ieder die ook eens vrijwillig een bijdrage wil leveren in de zin van bardienst draaien, schoonmaken, onderhoud plegen, een activiteit of workshop organiseren; u bent van harte welkom! Zoals het gezegde luidt: vele handen maken licht werk.

Word lid van het dorpshuis

Om het dorpshuis financieel te steunen, kunt u lid worden van de stichting. Wilt u ook lid worden van dorpshuis ‘t Âld Leger? Neem contact op via dorpshuiswaskemeer@gmail.com.

Contact

Wilt u een zaal reserveren, een vergaderruimte gebruiken of heeft een andere vraag? Neem dan contact op!

Leidijk 42C
Waskemeer
dorpshuiswaskemeer@gmail.com
06 30 77 61 88