waskemeer.nl

Zalen

Wilt u een feest geven, een bijeenkomst organiseren of heeft u een ruimte nodig voor een vergadering of een sportieve activiteit? ‘t Âld Leger heeft een breed aanbod om dit voor u mogelijk te maken. Heeft u naast de huur van een ruimte wensen op het gebied van eten en drinken of andere speciale wensen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Voor alle te huren ruimtes geldt dat dit incl. of excl. consumpties kan. Voor de consumpties worden verschillende prijzen gerekend.

Er zijn diverse zalen: Grutte mar, Lytse mar, Djippe gat, Café Út en thús, Atrium en de gymzaal.

Grutte mar en Lytse mar

Voor grotere groepen
Deze zaal is zeer geschikt voor grotere groepen. De zaal kan worden ingericht in verschillende opstellingen. Denk aan zittend of staand of een combinatie hiervan.

Er is een bar aanwezig in deze ruimte waar drinken naar uw wens gekoeld klaargezet wordt. Wilt u tijdens het gebruik van deze ruimte gebruik maken van bijvoorbeeld een microfoon, een beamer of muziek? Wij organiseren dit graag voor u. Komt u met een kleiner gezelschap, dan is de zaal terug te brengen naar alleen de Grutte mar of Lytse mar.

Het aantal personen die passend in deze zaal kan, is afhankelijk van de opstelling. Wij vernemen graag uw wensen en kunnen u dan aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Djippe gat

Tot 12 personen
Deze ruimte bevindt zich in de kelder ‘t Âld Leger en is zeer summier ingericht.

  • De ruimte is geschikt voor een groep van maximaal 12 personen.

Café Út en thús

Voor grotere groepen
Deze zaal is zeer geschikt voor grotere groepen. De zaal kan worden ingericht in verschillende opstellingen. Denk aan zittend of staand of een combinatie hiervan.

Er is een bar aanwezig in deze ruimte waar drinken naar uw wens gekoeld klaargezet wordt. Het aantal personen die passend in deze zaal kan, is afhankelijk van de opstelling. Wij vernemen graag uw wensen en kunnen u dan aangeven wat de mogelijkheden zijn.

  • Tot ongeveer 100 personen

Gymzaal

De gymzaal is geschikt voor meerdere sporten, hiervoor zijn ook de nodige instrumenten en gymtoestellen aanwezig. Ook voor andere evenementen of trainingen is deze gymzaal goed te gebruiken. Er is een heren en dames kleedkamer aanwezig, inclusief douches. 

  • 15 tot 350 personen

Prijs op aanvraag bij het huren voor langere periode.

Contact

Wilt u een zaal reserveren, een vergaderruimte gebruiken of heeft een andere vraag? Neem dan contact op!

Dorpshuis ‘t Âld Leger
Janny v/d Veen
Leidijk 42C
Waskemeer
dorpshuiswaskemeer@gmail.com
06 30 77 61 88

Permanente koppeling naar dit artikel: http://waskemeer.nl/zalen/