waskemeer.nl

Meld u aan voor de AED Groep Waskemeer

Om levens te redden is snel handelen bij een hartstilstand van levensbelang. Kunt u reanimeren? Meld u dan nu aan bij het systeem. 

Hoe werkt het?
Als er een hartstilstand bij u in de buurt wordt gemeld via 112, ontvangt u van het oproepsysteem een bericht op uw mobiele telefoon. In het bericht staat de locatie van het slachtoffer. U krijgt de mededeling om direct naar de locatie toe te gaan, of om eerst een AED van een specifiek adres op te halen. Meerdere mensen in de omgeving krijgen de oproep, daardoor is de kans groot dat u samen hulp verleent aan het slachtoffer.

Voor wie?
Iedereen van 18 jaar en ouder met een geldig reanimatiecertificaat kan burgerhulpverlener worden. U staat dan vrijwillig aangemeld bij het oproepsysteem en u kunt zelf via de website of mobiele app aangeven op welke tijden en adressen u beschikbaar bent voor oproepen. Ook kunt u uw GPS aanzetten en zo ook worden opgeroepen op de locatie waar u op dat moment bent. U krijgt daarbij zelfs routebeschrijving zodat u ook de weg vindt op plekken waar u niet bekend bent.

Meer levens redden
De AED Groep Waskemeer zet zich actief in om de overlevingskans in Waskemeer te vergroten door te zorgen dat er zoveel mogelijk burgerhulpverleners en AED’s bij het oproepsysteem worden aangemeld.

Meld u nu aan
Kunt u reanimeren? Dan heeft het oproepsysteem u nodig! Meld u nu aan als burgerhulpverlener via www.hartstichting.nl/burgerhulpverlener. Op deze website leest u ervaringen van buurtbewoners die in actie kwamen bij een oproep, waardoor de slachtoffers hun hartstilstand overleefden. Om in heel Nederland binnen 6 minuten de juiste hulp te verlenen, zijn zoveel mogelijk burgerhulpverleners nodig. Doet u mee?

U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden als burgerhulpverlener bij AED Groep Waskemeer bij Wietse Beijert via info@wjbverlichting.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://waskemeer.nl/meld-u-aan-voor-de-aed-groep-waskemeer/

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.