Doneer cadeaus aan de Sinterklaas – goedzakactie

Doneer cadeaus aan de Sinterklaas – goedzakactie

nov 20, 2019 Nieuws by PB Waskemeer

Veel kinderen krijgen geen sinterklaascadeautjes omdat hun ouders het niet of nauwelijks kunnen betalen. Daarom slaan Albert Heijn, Stichting Scala, de Rotaryclub Oosterwolde en gemeente Ooststellingwerf de handen ineen om cadeaus in te zamelen voor deze kinderen en hebben daarbij uw hulp nodig.

Doneert u een cadeau?

Heeft u nog speelgoed dat in goede staat verkeert? En wilt u dat graag doneren om een ander kind weer blij te maken? Dan kunt u dat inleveren bij de Albert Heijn aan de Stipeplein 14 te Oosterwolde. Ook nieuw speelgoed is uiteraard van harte welkom. (Liever geen speelgoed met batterijen in verband met lekkage van batterijen en geen knuffels in verband met de hygiëne)

Voucher voor gezinnen

De gezinnen die in aanmerking komen krijgen per kind een voucher vanuit de gemeente. Op vertoon van deze voucher kunnen de ouders op 2 en 3 december een cadeautje voor hun kind komen uitzoeken bij stichting Scala in de Kompaan. Onder het genot van een kopje koffie kan het cadeautje feestelijk ingepakt worden. De Rotaryclub Oosterwolde helpt stichting Scala op de uitgiftedagen en doneren daarnaast cadeaus.