Teken & schildercursus (ook voor kinderen)

Teken & schildercursus (ook voor kinderen)

aug 31, 2020 Nieuws by PB Waskemeer

Maandagavond 14 september 2020 start een cursus tekenen schilderen voor beginners en gevorderden. Ook start er dan cursus voor kinderen.

Misschien zijn de meesten van jullie nog op vakantie en
denken nog helemaal niet aan cursussen. Maar ik ben alweer een tijdje bezig geweest voor het corona-bestendig vormgeven van de komende cursussen. Het lijkt er steeds meer op dat we de komende tijd ons moeten aanpassen naar de 1,5m samenleving. We hebben tijdens de lockdown geleerd dat afzondering een goed middel tegen corona is voor de korte termijn. Echter, als dat te lang duurt ,dan worden mensen eenzaam, ze raken hun dagelijks ritme kwijt en de vrolijke zaken in het leven gaan ze missen. Alles mijden en thuis blijven zitten blijkt niet goed. Mensen worden er gedeprimeerd en zelf ziek van.

Juist in deze zorgelijke tijden heeft een mens ook leuke dingen zoals een hobby nodig. Niet alleen om de zinnen te verzetten maar ook om een doel te hebben en ook andere mensen te blijven zien.

Voor mijn cursussen heb ik met alle verhuurders van accommodaties, afspraken kunnen maken over hygiëne, werkafstand en ventilatie. Hierbij volgen we allemaal de richtlijnen van het RIVM. Zelf draag ik een mondkapje. Misschien wel het belangrijkste, wat ook alle gezondheidsinstanties als GGD etc. als eerste adviseren: DENK OM ELKAAR. Hiermee bedoelen ze dat we het met zijn allen en voor elkaar veilig moeten maken. Voor mij staat bij het lesgeven het plezier en ontwikkelen van ieders mogelijkheden op de eerste plaats.

Gewerkt wordt met materiaal zoals potlood, pastel, aquarel en olieverf (zelf materiaal meenemen). Ook gezelligheid speelt een belangrijke rol.

Locatie: Dûnhoeke (bij Dûndelle), Bakkeveen
Tijd 19:15 tot 21:45

Voor de kinderen:

Voor informatie & opgave:

Tel: 06 29101138
E-mail: ciskabeukema@live.nl

Ciska Beukema