Plaatselijk Belang zoekt Voorzitter (m/v)

 

 

 

 

 


” Door Eendracht Sterk”

Vereniging voor plaatselijk belang Waskemeer 

Voorzitter gezocht! (m/v)

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan zaken die het hele dorp aan het hart gaan? En maak jij je graag sterk voor het dorpsbelang? Dan zoeken wij jou! Plaatselijk Belang Waskemeer D.E.S. is namelijk op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, niet bang is om af en toe kritiek te geven, daadkrachtig kan zijn en niet op zijn/haar mondje gevallen is. Als je bestuurlijke ervaring hebt, is dat mooi meegenomen. Maar het is geen verplichting. Het allerbelangrijkste is dat je hart voor Waskemeer hebt.

Wat kun je verwachten?

Als Plaatselijk Belang maken we ons sterk voor de inwoners van Waskemeer over diverse onderwerpen. Dat kan van alles zijn. Op dit moment houden we ons bijvoorbeeld bezig met subsidieaanvragen, de feestverlichting en veiligheid in Waskemeer. We fungeren ook als poort tussen het dorp en de gemeente.

Dat zijn veel vergaderingen zeker…

Veertien stuks, om precies te zijn. We vergaderen als Plaatselijk Belang maandelijks van september tot en met juni. Verder is er twee keer per jaar een OPO overleg (Overkoepelende Plaatselijke Belangen Ooststellingwerf) en twee keer per jaar een regio overleg. Daar ga je dan samen met de secretaris naartoe.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Stuur een mailtje naar onze secretaris,

Marina Boers via des.waskemeer@gmail.com.

Liever ‘gewoon’ bestuurslid? Die zoeken we ook. Ook dan mag je een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres.