Paasmaaltijd door Yn ‘e Mânde

Dit jaar was de beurt aan de buurt Yn ‘e Mânde, om de jaarlijkse paasmaaltijd te organiseren. Hieronder leest u een verslag.

Rond 16.50 uur op 29 maart kwamen de eerste gasten binnen druppelen en kregen een kopje koffie of thee aangeboden. Even na vijven waren alle gasten aanwezig en konden ze na een welkomstwoordje beginnen aan een heerlijke kop tomaten- of groentesoep.

Na de soep werd er gretig gegeten van diverse broodsoorten, suikerbrood, paasstol en een croissantje met diverse keuze uit beleg. Natuurlijk kon een heerlijk gekookt eitje niet ontbreken aan deze maaltijd!

Ook van de heerlijke kroket werd dankbaar van gegeten!

Rond 18.30 uur hadden we voor onze gasten een leuke verrassing in petto! We gingen een ronde bingo spelen, iedereen deed enthousiast mee. De 3e prijs, een zakje chocolade paaseieren ging naar mevrouw van Wallinga. De 2e prijs, een droge worst ging naar mevrouw Sikkema. Het werd zo nu en dan muisstil in het dorpshuis en de spanning steeg enorm…uiteindelijk ging mevrouw ten Hoor er met de hoofdprijs van door! Ze nam een heerlijke paastaart mee naar huis!

Het toetje, een heerlijk ijsje werd ook dankbaar opgegeten…na het ijsje kreeg iedereen die nog een plekje over had een kopje koffie.

Onze gasten hebben volgens ons enorm genoten van deze heerlijke maaltijd, iedereen was enthousiast.

Bij het afscheid kregen al onze gasten nog een heerlijk paasbrood mee naar huis die was aangeboden door de familie Stuiver, heel hartelijk bedankt hiervoor!!!

Lieve mensen, het was reuze gezellig en we hebben enorm van jullie genoten!

Hartelijke groeten van: Buurtvereniging “Yn é Mânde”.
Jo-Linde, Hilda, Grietje, Celine, Sterre, Lieke, Karina.