“Ontdek en leer in Waskemeer” op 6 april

Informatiemarkt voor ouders, toekomstige ouders en kinderen: “Ontdek en leer in Waskemeer”
vrijdag 6 april van 11.00 – 13.00 uur
MFA ‘De Boekebeam’ in Waskemeer

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer – onder de naam “Ontdek en Leer in Waskemeer” een informatiemarkt gehouden voor ouders, toekomstige ouders en kinderen!

Niet eerder is zo intensief ingezet op samenwerking tussen de verschillende partijen die zich bezig houden met het welzijn van kinderen. Van de verloskundigenpraktijk tot aan het Voortgezet Onderwijs, u kunt nu op één plek alle informatie krijgen die u zoekt.
In MFA ‘De Boekebeam’, in de hal van CBS De Paadwizer staan diverse kraampjes voor u klaar. U kunt persoonlijk in gesprek met medewerkers van de verschillende partijen. Daarnaast is het ook echt ‘ontdekken en leren’ want, u ziet en ervaart hoe er (samen)gewerkt wordt door de verschillende instanties. Door deze samenwerkende partijen wordt gewerkt aan een doorlopende leerlijn van 0 tot 18 jaar.

Ook voor alle kinderen wordt het een feestje, voor hen staat er een springkussen klaar, waar zij ten harte lust kunnen spelen. En ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Naast koffie/thee/ranja met wat lekkers, zullen de leerlingen van CSG Liudger als lunch een heerlijke tosti voor u klaarmaken.

Wilt u meer weten over wat Waskemeer u allemaal te bieden heeft? Kom dan zeker langs op vrijdag 6 april tussen 11.00 en 13.00 uur!

Deelnemende partijen:
‘De Vroedschap’ verloskundigen
Gastouderbureau ‘Welkom Kind Friesland’
Scala peuterspeelgroep/stapprojecten/buurtsportcoach
Bibliotheek Zuidoost Fryslân
CBS De Paadwizer
CSG Liudger Waskemeer
Flexkidz kinderopvang
SVW Waskemeer, volleybalvereniging
VV Waskemeer, voetbalvereniging
Gymvereniging ‘Bertine’