Nieuwtjes Dorpshuis ’t Ald Leger Waskemeer

Nieuwtjes Dorpshuis ’t Ald Leger Waskemeer

jun 19, 2020 Nieuws by PB Waskemeer

Er zijn weer nieuwe uitjes in het dorphuis.

Open café. We hebben op 5 juni een kleine groep mensen uitgenodigd als proefkonijn. Men hield zich strikt aan de coronamaatregelen. Het idee was een eenvoudig menu maar er zijn toch weer heerlijke gerechten voorbij gekomen. Op 3 juli wordt er groots uitgepakt. Zie verderop in de Waskemare. Voor iedereen toegankelijk! Opgave voor 1 juli.

Trappen en happen. Deze wordt gehouden op 10 juli. Zie verderop in de Waskemare. Voor iedereen toegankelijk! Opgave voor 1 juli.

Walking dinner. De gastgezinnen staan nog steeds positief tegenover het ontvangen van gasten. Dus deze blijft op 21 augustus staan. Voor iedereen
toegankelijk! Opgave voor 14 augustus.

Gezamenlijke ouderensoos 50+. Vanwege de corona was dit noodgedwongen even op n laag pitje gezet. De doelgroep viel toch in de risicogroep. Maar vanaf woensdagmiddag 30 september (14.00 uur) zijn de 50+ers weer welkom in het ’t Ald leger. De agenda is nog niet gevuld, maar zeker is wel dat we weer leuke uitjes, muziek, sprekers en andere activiteiten gaan organiseren. Het wordt weer tijd voor gezelligheid!

Open terras. Spontaan is er met het mooie weer een open terras georganiseerd. Dit was een groot succes, er werd dan ook gevraagd of dit vaker mogelijk was. Natuurlijk kan dit, er zijn nog wel wat andere activiteiten maar wanneer de zon schijnt en het droog is, gooien we spontaan het terras open. Houd social media in de gaten: facebook, instagram, app, viavia of de normale tamtam.

Feesten of partijen. De deuren zijn weer open, dus weer mogelijkheid om je feestje of iets anders in ’t Ald Leger te vieren/organiseren.

Contactgegevens ’t Ald Leger
Coördinator: Janny van der Veen
Tel: 06-30776188 
E-mail: dorpshuiswaskemeer@gmail.com
Lieve groet en stay safe!!