Nieuw initiatief voor jongeren in Ooststellingwerf: gratis activiteiten

Nieuw initiatief voor jongeren in Ooststellingwerf: gratis activiteiten

jan 26, 2021 Nieuws by PB Waskemeer

In deze tijden van lockdown en coronamaatregelen ervaren veel jongeren verveling en/of stress. Buurtsport en jongerenwerk maken zich hier zorgen over en willen hier graag een positieve impuls tegenover stellen. Daarom organiseren ze allerlei sportieve en niet sportieve (online) activiteiten waaraan de jongeren gratis mee kunnen doen. Sportieve activiteiten zijn immers nog steeds mogelijk voor jeugd t/m 17 jaar.

Deze activiteiten promoten ze via de nieuwe ‘Activiteiten-WhatsAppgroep’:

Lid worden?

Jongeren van 12 t/m 25 jaar kunnen lid worden van de appgroep door de QR code te scannen of via deze link: https://chat.whatsapp.com/JId2d1Z6dWHBfW1hGXvmnk

Hoe werkt het?

In deze ‘hoofdgroep’ krijgen de deelnemers informatie over alle verschillende activiteiten. Willen ze aan een activiteit meedoen? Dan worden ze weer lid van een subgroep per activiteit. In iedere groep zit begeleiding van buurtsport en/of jongerenwerk om alles in goede banen te leiden.

Meer dan 40 jongeren in de app tot nu toe

Tot dusverre zijn er al 40+ jongeren aangemeld in de groep, ze zouden dit graag nog verder uitbreiden zodat ze zoveel mogelijk activiteiten kunnen ondernemen! Meld je dus aan.