waskemeer.nl

Kom naar één van de gratis Summerparty’s voor jongeren

Kom naar één van de gratis Summerparty’s voor jongeren

De zomervakantie is begonnen en de jongerenwerkers van stichting Scala organiseren in de eerste twee weken van augustus activiteiten voor jongeren van 11 t/m 18 jaar in de gemeente Ooststellingwerf. Kom je ook?

Eerste week augustus
In de eerste week kun je gratis lasergamen. Op woensdag 3 augustus kun je van 14:00 – 16:00uur lasergamen in het Fochteloërveen in Ravenswoud.Op donderdag 4 augustus kun lasergamen van 14:00 – 16:00uur in het Koepelbos in Oldeberkoop. Op vrijdag 5 augustus kun je lasergamen in het Blauwe Bos in Haulerwijk.

Tweede week augustus
De tweede week staat er een stormbaan en een waterschuifbaan op het programma. Dit kun je op dinsdag 9 augustus van 14:00 – 16:00uur doen in Donkerbroek. Op woensdag 10 augustus staat de stormbaan in Langedijke van 14:00-16:00uur en op vrijdag 12 augustus staat de stormbaan en de zeepbaan in Makkinga, dit is ook van 14:00 – 16:00uur.

Walibi
Op zaterdag 13 augustus gaat er een Jongerenbus naar Walibi Holland. Voor deze activiteit wordt voor de bus+entree een eigen bijdrage gevraagd. Je dient je uiterlijk 31 juli hiervoor aan te melden.

Voor wie

De activiteiten zijn voor alle jongeren die wonen in de gemeente Ooststellingwerf. Je bent van harte welkom en breng al je vrienden, vriendinnen, broers/zussen, buurtgenoten, neven/nichten mee.

Inschrijven
Lijkt het jou leuk om mee te doen aan één van deze gratis activiteiten of wil je mee naar Walibi? Meld je dan aan bij de Jongerenwerkers via WhatsApp: 06 – 46 13 46 23. Meer specifieke informatie over locaties volgt na het aanmelden.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Permanente koppeling naar dit artikel: http://waskemeer.nl/kom-naar-een-van-de-gratis-summerpartys-voor-jongeren/