Gekostumeerd voetbaltoernooi CBS De Paadwizer

Op woensdagavond 27 juni was het een dolle boel: Een bont gezelschap van onder andere boeven, clowns, spidermannen, prinsessen en verschillende wilde dieren trok door het centrum van Waskemeer en probeerde ondertussen ook nog eens een bal in een doel te schieten! 

Kortom het was weer tijd voor het ‘gekostumeerd voetbaltoernooi’ van CBS De Paadwizer. Dit gezellige toernooi is voor de 2e keer georganiseerd door de activiteitencommissie en het was weer dolle pret!

Nadat het WK geopend was door clownvis Nemo, konden de teams los. Alle ouders, leerkrachten en leerlingen waren ingedeeld in landenteams in twee poules. Team België met zijn smurfen deed heel erg zijn best, net als team Brazilië, maar het mocht niet baten. Na een WK vol met eigen doelpunten, gemiste penalty’s en een aantal fikse overtredingen, ging team Spanje er met de hoofdprijs vandoor.

Gelukkig waren er ook nog prijzen voor ‘de best geklede familie’ en ‘het meest afgestemde duo’ en werd onze eigen Dirndl beloond met de prijs voor ‘de blunder van de avond’.

Aan het eind van de avond moest de security nog wel even optreden, maar gelukkig op dit kleine incidentje na was het verder een heel gezellige en sportieve avond!!

Moe gestreden maar voldaan ging een ieder rond 20.30 uur huiswaarts.