Feestverlichting boven de vaart

Vandaag is er weer hard gewerkt om de feestverlichting over de vaart te hangen.

Zoals sommigen misschien inmiddels al hebben gezien hangt er dit jaar andere verlichting dan voorgaande jaren. De oude verlichting was al mooi wat jaartjes oud en begon de laatste jaren problemen te geven, daarom was er van uit Plaatselijk Belang Waskemeer ”DES” besloten deze verlichting niet meer te gaan gebruiken.

Er is over nagedacht om de verlichting af te schaffen, maar dit werd niet door iedereen gewaardeerd. Er moest dus een oplossing komen. Nieuwe kopen is erg duur. Huren is ook niet een goedkope oplossing. Zelf maken? Ja zelf maken was voor dit jaar de beste en goedkoopste oplossing.

Maar hoe nu verder. Deze verlichting zal niet de kwaliteit kunnen leveren van echte degelijke feestverlichting en zal dus niet jaren lang kunnen blijven branden.

Voor de langere termijn zijn wij (DES) dus opzoek naar een nieuw ontwerp voor de feestverlichting en natuurlijk is het financiële  ook niet onbelangrijk. Om iets aan te kunnen schaffen is er behoorlijk veel geld nodig en dat is voor DES alleen niet haalbaar. De kosten voor een nieuwe set feestverlichting zullen rond de € 5000.- uitkomen en daar zit het aansluitmateriaal nog niet bij.

Dus voor iedereen die een idee heeft of een financiële bijdrage wil leveren voor de feestverlichting kan contact opnemen met DES via het contactformulier op Waskemeer.nl , Facebook Waskemeer.nl of via mail des.waskemeer@gmail.com