A night at the movies met Excelsior/De Bazuin

A night at the movies met Excelsior/De Bazuin

sep 30, 2019 Nieuws by PB Waskemeer

Op 12 oktober aanstaande wordt in Waskemeer de rode loper uitgerold bij het Atrium van het Liudger. Dit ter ere van het jaarlijkse concert van muziekvereniging Excelsior-De Bazuin.

Zowel het grote orkest als de jeugdleden hebben, o.l.v. dirigente Petra Rodenboog, stevig gerepeteerd om weer een mooi programma ten gehore te kunnen brengen.

Filmische meesterwerken
De muzikale avond staat deze keer geheel in het teken van filmmuziek. De orkestleden zullen u, geheel in stijl, laten genieten van meesterwerken uit films als Jurrasic Park, Pirates of the Caribbean, Mission Impossible en Star Wars. Maar ook aan de jeugd is gedacht met stukken uit de animatiefilms Frozen en The Lion King.

Dresscode Gala
Het concert wordt gehouden in het Atrium van het Liudger aan de Leidijk 42C te Waskemeer, aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis. Bij de ingang wacht u een toepasselijke verrassing. De presentatie deze avond is in handen van Alma Jagersma en de dresscode is voor de gelegenheid ‘Gala’. Dus trek uw mooiste jurk of kostuum uit de kast, zodat u in stijl over de rode loper kunt schrijden, en laat uw oren eens lekker een avondje verwennen.