waskemeer.nl

Wegafsluiting N917 Bakkeveen – Waskemeer

Beste heer, mevrouw,

De N917 tussen Bakkeveen en Waskemeer is toe aan onderhoud. Daarom werkt de provincie de komende tijd aan de weg. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moeten we de weg tijdelijk afsluiten. Hieronder leest u wat dat voor u betekent.

Planning en hinder

Op maandag 26 september start aannemer Koninklijke Sjouke Dijkstra met werkzaamheden aan de weg. Als alles volgens planning verloopt dan is het werk op vrijdag 28 oktober klaar. De planning is onder voorbehoud. Eventuele onvoorziene tegenvallers, bijvoorbeeld slecht weer, kunnen ervoor zorgen dat de planning wijzigt. In de periode van de werkzaamheden is de weg tussen Bakkeveen en Waskemeer afgesloten voor verkeer.

Omleidingsroute

Verkeer leiden we om over de N918, de N919 en de N381 via Haulerwijk en Oosterwolde (zie bijlage). Het openbaar vervoer rijdt tijdens de werkzaamheden een alternatieve route. Meer informatie daarover vindt u in de bussen, bij de haltes en op www.arriva.nl/halte

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de N917? Op www.fryslan.frl/N917 vindt u alle actuele informatie. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met ons klantcontactcentrum via provincie@fryslan.frl of bellen naar 058 292 59 25 van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Meer informatie over werkzaamheden en afsluitingen vindt u op https://melvin.ndw.nu/public.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://waskemeer.nl/wegafsluiting-n917-bakkeveen-waskemeer/