Omgevingsfestival Ooststellingwerf | 12, 13 & 15 april

Omgevingsfestival Ooststellingwerf | 12, 13 & 15 april

mrt 26, 2021 Nieuws by PB Waskemeer

Uniek, Vitaal, Bruisend, Bereikbaar, Toekomstbestendig. Allemaal termen die iets zeggen over Ooststellingwerf. Hoe geven we hier de komende jaren invulling aan? In het proces voor het maken van de Omgevingsvisie Ooststellingwerf denkt de gemeente daar samen met inwoners, ondernemers en organisaties over na. Maar wat doet de gemeente daar nu mee? De opbrengst van al die gesprekken brengen ze samen in de Omgevingsvisie Ooststellingwerf. En ze kunnen nu alvast verklappen dat de inbreng heel waardevol is. Nieuwsgierig? Kom dan naar het digitale Omgevingsfestival Ooststellingwerf op 12, 13 en 15 april.

Het Omgevingsfestival Ooststellingwerf op 12, 13 en 15 april is een online festival waar je vanachter je computer of tablet live kunt horen en zien wat we tot nu toe hebben. En je kunt live in gesprek met medewerkers en raadsleden hierover. 

Het Omgevingsfestival is een dynamische, interactieve online bijeenkomst. U checkt vanachter uw computer of tablet in en ‘wandelt’ door alle onderwerpen uit de Omgevingsvisie. Het Omgevingsfestival is de hele week toegankelijk. Maar op vier dagdelen kunt u live in gesprek met medewerkers van de gemeente en raadsleden. Ga met hen in discussie, laat uw mening of reactie achter. Mist u nog iets? Dit is het moment om dat te laten weten.

Live momenten

  • Maandag 12 april van 19.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 13 april van 16.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 15 april van 12.00 – 14.00 uur
  • Donderdag 15 april van 19.00 – 21.00 uur

De rest van de week kunt u alleen de informatie bekijken of een reactie achterlaten. 

Locatie

www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl

Aanmelden is niet nodig. U checkt vanuit uw eigen huis, via de computer of tablet in. Houd de media in de gaten voor meer nieuws hierover.

Meer informatie over de Omgevingsvisie Ooststellingwerf leest u op www.omgevingsvisie-ooststellingwerf.nl.
Op deze website vindt ook het digitale Omgevingsfestival plaats.