Middeleeuws/fantasy Festival in Appelscha

Op 14 en 15 september is het voor de tweede keer tijd voor het het Stellingen Festival op de Boerestreek in Appelscha. Deze plek wordt omgetoverd tot een middeleeuws/fantasy-plein met muziek, straattheater, kampementen met oude ambachten, boogschieten, zwaardvechten met de Ridders van Friesland, marktkramen met handwerkproducten en lekkernijen uit vroeger tijden.

Lees verder Middeleeuws/fantasy Festival in Appelscha

Fietst u graag in Fryslân? Werk mee aan een betere fietsomgeving

Fietst u graag in Fryslân? Dan is Roelofs Groep benieuwd naar uw mening! Roelofs Groep is bezig met een onderzoek naar het hoofdfietsnetwerk in Zuidoost Fryslân. Om zoveel mogelijk informatie uit de omgeving op te halen hebben ze een enquête opgesteld.  Vul de enquête in en werk mee aan een betere fietsomgeving! 

Lees verder Fietst u graag in Fryslân? Werk mee aan een betere fietsomgeving

Het Fonds 2019 in september van start

Na een succesvolle editie van ‘Het Fonds nieuwe stijl’ in 2018, krijgt Het Fonds ook dit jaar een vervolg. Het college van burgemeester en wethouders heeft € 90.000,- subsidie beschikbaar gesteld voor het realiseren van kleine initiatieven (tot en met € 10.000,-) en € 180.829 subsidie voor grote initiatieven (vanaf € 10.000,- tot maximaal € 25.000,-). Van 2 tot en met 20 september 2019 kunnen initiatiefnemers een idee indienen. Lees verder Het Fonds 2019 in september van start

Dé website over Waskemeer!