waskemeer.nl

Glasvezel buitengebied: nog 30% te gaan

Inmiddels is de vraagbundeling van Kabelnoord van start in het buitengebied van Oosstellingwerf!

30% in Ooststellingwerf heeft zich al aangemeld maar we zijn er nog lang niet! Er moeten zich minimaal 60% aanmelden voor een glasvezel aansluiting.

Onderstaande afbeelding is de telling op 6 December. Hierin ziet u dat in Waskemeer 26,4% zich heeft aangemeld voor glasvezel.

Er is hier dus nog een lange weg te gaan.
De straten waar het om draait zijn allen buiten de bebouwde kom en hebben geen kabelaansluiting hebben.

 

 

Meld je aan vóór 24 december 2018
Alle aangeschreven bewoners kunnen zich vanaf eind oktober inschrijven voor een abonnement op het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in de gemeente Ooststellingwerf. Wanneer minimaal 60% van de aangeschreven bewoners zich aanmeldt voor een glasvezelabonnement bij een provider, gaat de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Ooststellingwerf door. Alle snelle beslissers die zich vóór 24 december 2018 aanmelden voor een snel internet, televisie en/of telefonie abonnement bij een provider, kunnen gebruik maken van de aantrekkelijke actie. Bekijk welke actie van toepassing is voor jouw adres bij jouw provider.

Aanmeldingen die na de sluitingsdatum van de vraagbundeling binnenkomen, moeten rekening houden met extra kosten van minimaal € 500,00 voor aanpassingen in de planning van de aannemer.

Kortom, heb je belang bij glasvezel? Meld je aan en overtuig je buren! Des te  eerder wordt Glasvezel gerealiseerd!

Ook zijn wij opzoek naar mensen die ons willen helpen om anderen te overtuigen glasvezel in het buitengebied te nemen! Aanmelden hiervoor kan via des.waskemeer@gmail.com

Alvast bedankt,

Plaatselijk Belang Waskemeer DES

Permanente koppeling naar dit artikel: http://waskemeer.nl/glasvezel-buitengebied-nog-30-te-gaan/